Om oss

Allt inom badrum

Vi har breda kunskaper och lång erfarenhet inom badrumsrenovering och andra bygg- och renoveringstjänster. Det gör att vi kan utföra arbeten med kvalitet, både tid och utförande och till konkurrenskraftiga priser, avdragsgilla enligt ROT.

Vi skräddarsyr alla projekt efter kundens önskemål och kan på det sättet uppfylla de förväntningar som finns. Vi utför det mesta inom bygg och inredning och köper in kvalitetsmaterial som exempelvis marmor, skjutdörrar och fönsterpartier, staket, grindar och mycket annat.

Alla våra medarbetare, såväl hantverkare, projektledare som administratörer, är erfarna, noggranna och arbetar med höga yrkesideal och god etik. Alla har de rätt kunskaperna inom sina speciella områden.

När det handlar om badrumsrenovering har vi duktiga våtrumsspecialister men hos oss finns även en bred kunskap och erfarenhet inom bland annat målning och snickeriarbeten.

Många steg ingår i en renovering

En badrumsrenovering innefattar många steg: rivningsarbete, omdragningar av VVS och eIektricitet. återställning av väggar, tak- och golvläggning, tätskiktsarbete, sättning av kakel och plattor, golvläggning, montering av porslin, badrumssnickeri, målningsarbete. Vi har kunskap och kapacitet att genomföra alla stegen i en badrumsrenovering. Vi har alla relevanta behörigheter för våtutrymmen enligt branschorganisationen PER:s regler för tätskikt.

Vi har miljön i fokus och kan ta ansvar för borttransportering av byggsopor för återvinning.

De måleriarbeten vi utför innefattar bredspackling, mickrolit, tapetsering och målning av väggar, tak och snickerier. Med mera.

Vi utför även snickeriarbeten.  Byte och montering av kök, uppregling av väggar och golvläggning är några exempel på renoveringsarbeten som vi har genomfört under våra år i branschen.

Vi kan utföra alla typer av renoveringsprojekt, stora som små. Du är välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök

badrumsrenovering Huddinge tätning toalett

 

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert.