Renovering av badrum

Det finns många goda skäl att renovera badrummet. En vanlig anledning är helt enkelt bara att man vill ha en förändring. Man kanske vill ha en modernare dusch, toalett eller handfat, eller så vill man byta ut slitna ytor som våtrumsmattor mot nya golv och väggar med kakel och klinker. En annan vanlig anledning är att man fått en vattenskada i badrummet. Det händer lätt om de gamla ytorna håller undermålig kvalitet, som orsakar att vatten läcker in i väggar och golv.

Viktigt med en pålitlig leverantör

När man anlitar ett företag för badrumsrenovering i Huddinge är det därför viktigt att man väljer med omsorg. Ett våtutrymme i hemmet blir betydligt dyrare i längden om man måste reparera och renovera flera gånger. Vi har behörighet för våtrumsarbeten, ett dokumenterat bevis på att vi håller kvalitén på våra arbeten.

Oavsett hur och varför du vill renovera badrummet finns vi här i Huddinge och erbjuder totalentreprenader, vilket innebär att du som kund bara behöver ha kontakt med ett och samma företag för hela arbetet, även om du planerat att riva ut hela badrummet och bygga upp ett helt nytt.

badrumsrenovering Huddinge tätning toalett

Kompletta badrumsrenoveringar

Vi är experter på plattsättning och har även andra duktiga hantverkare i företaget som behövs när det kommer till anknytande arbeten som exempelvis:

Elektriker – El i badrummet måste installeras på godkänt och tillförlitligt vis, men med rätt kompetens är det inga problem att dra in säker ström till belysning såväl som uttag för hårtorkar, plattångar m.m. och även golvvärme.

Mattläggare – En matta i badrummet är ett ganska vanligt val då vattnet är lätt att ta bort och det är smidigt att göra rent. Dessutom finns det många olika motiv att välja mellan och det kostar som regel lite mindre än att sätta kakel och klinker.

Rörmokare – En självklar del av renoveringen är dragning av rör och installation av avlopp; dusch, toalett och handfat.

Snickare – Skräddarsydda snickerier ger rätt utseende och funktion till förvaring eller något annat som är bra att ha i ett badrum.

Målare – En målare kan måla både golv, tak, väggar och inredning.

Plattsättare –  Vi ser till att plattsättningen sker på rätt sätt så att det både ser bra ut och håller tätt så att du slipper problem i framtiden.

PER (Plattsättningsentreprenörernas Riksförbund)

PER, som står för Plattsättningsentreprenörernas Riksförbund, grundades 1954 av några av de ledande plattsättningsföretagen. Grundtanken var att man skulle utveckla och diskutera lösningar för plattsättning och försöka vidareutbilda medlemmarna så att branschen utvecklades framåt. Idag har föreningen ungefär 4000 medlemsföretag.

Behörigheten för våtrumsarbeten har PER gjort tillsammans med Byggkeramikrådet. Det är helt enkelt branschregler för hur arbeten i våtrum ska gå till. Följer man inte dessa regler får man längre inte inneha behörigheten. För att bli tilldelad behörigheten från början krävs det att man har dokumenterad erfarenhet av seriösa och kvalificerade arbeten inom plattsättning och våtrum. 

badrumsrenovering Huddinge tätning toalett

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert.